Kluci z bedýnky Vás blejsknou

Matěj a jeho kolegové se postarají o zábavu, která na svatbách nesmí chybět. Zajistí fotokoutek s jejich Fotící bedýnkou plnou švandy. A nejen to, s ní si zaplatíte i milé kluky, kteří se o chod bedýnky po celou dobu starají. Hosté tak dostanou všechny instrukce přímo od Matěje a jeho týmu a Vy se už o nic strachovat nemusíte. 

 

1. Kdo přesně stojí za značkou fotící bedýnka?

foticibedynka-2Za celou značkou Fotící bedýnka stojím já Matěj a můj skvělý tým. Jakmile se rozhodnete Fotící bedýnku kontaktovat pro realizaci fotokoutku, budu to já, který s vámi bude komunikovat a vše zařídí.

 

2. Kde sídlíte a kam až jste schopni bedýnku dopravit?

Jsme z Vysočiny, konkrétně z Velkého Meziříčí, což je takový střed České republiky. Ideální bod, ze kterého to máme kousek úplně všude. Rádi tedy dorazíme do Prahy, Brna, Liberce, Ostravy, Českých Budějovic … no prostě kamkoliv. :)

 

3. Vysvětlíte mým čtenářům, jak přesně bedýnka funguje?

Moc rád! Určitě znáte klasické fotokoutky, kde se buď fotíte sami pomocí Instaxu nebo třeba svatební fotograf chvíli udělá i fotokoutek. U první varianty se s tím musí hosté technicky poprat sami a svatební fotograf se spíše soustředí na průběh celé akce.

My jsme si vzali ze všeho trochu a vytvořili jsme Fotící bedýnku - jedná se o fotostroj, ve kterém se při focení vidíte na obrazovce a můžete udělat takovou pózu, která se vám líbí. Hned poté, co vás Fotící bedýnka vyfotí, přidá na fotku grafickou lištičku, kam hodně často píšeme např. jména novomanželů, datum, a ladíme ji do stejné grafiky jako je např. svatební oznámení. Celé zpracování se děje v řádech sekund a finální fotku si pak svatební hosté mohou ihned nechat vytisknout kolikrát jen chtějí, jelikož nabízíme vždy neomezený tisk. Fotku si také můžou hosté hned poslat v digitální podobě na svůj e-mail.

Hned jak fotokoutek zabalíme, pospícháme na naši základnu, kde všechny vyfocené fotky nahrajeme do online galerie na náš web www.foticibedynka.cz, kde si mohou všichni hosté ale i novomanželé fotky prohlédnout.

 

4. Co všechno je zahrnuto v ceně?

Úplně všechno. V rámci svatebního fotokoutku je v ceně zahrnutý neomezený tisk fotografií, plno rekvizit, aby focení nebylo nuda, parádní fotopozadí z naší nabídky, zpracování grafiky lištičky do fotografie na přání, online galerie již do druhého dne, zasílání fotografií rovnou na svatbě na e-mail a taky usměvavá a zkušená obsluha, která se postará o hladký průběh svatebního fotokoutku. Nevěsta s ženichem tedy nemusí nic řešit, o všechno se postaráme my.foticibedynka-5

 

5. Co je třeba zajistit dopředu?

Dopředu je potřeba promyslet umístění Fotící bedýnky na svatbě. Pro fotokoutek potřebujeme prostor 3 x 3 metry a klasické připojení k elektřině. Fotokoutek není problém zrealizovat jak uvnitř tak i venku. S Fotící bedýnkou dokážeme přivést i náš fotostan.

 

6. Čím konkrétně je bedýnka unikátní a proč by tedy neměla na svatbách chybět?

Každému klientovi dokážeme fotokoutek připravit na míru, aby byl na 100 % spokojený. Jsme flexibilní a vždy nás uvidíte s úsměvem od ucha k uchu. Náš přístup ke každému návštěvníkovi je individuální, a proto zamračené fotky nevedeme. Celý fotokoutek děláme od srdce a s profesionálním přístupem.

 

  1. Kdo s nápadem přišel a bylo následně obtížné ho zrealizovat?

S nápadem zrealizovat Fotící bedýnku jsem přišel já. Už předtím jsem realizoval fotokoutky, kde jsem sám fotil. Už to bude 5 let, kdy vznikla naše úplně první Fotící bedýnka. Každou chvilku vymýšlíme něco nového a Fotící bedýnky, které máme už dvě, neustále vylepšujeme.

 

8. Kolik svateb jste dosud odfotili? Jaké další typy akcí jste navštívili?

Strašně moc, aktuálně jsme již zrealizovali více než 235 fotokoutků po celém Česku. Fotíme na firemních večírcích, oslavách, promo akcích, významných kulturních akcí, dětských karnevalech, maturitních plesech a taky na letních festivalech.

 

9. A teď to nejdůležitější - na kolik to nevěstu s ženichem přijde?

Dobrá otázka. Pro každou akci připravujeme cenu zcela na míru a proto je úplně nejlepší odeslat nám pomocí tohoto (https://foticibedynka.cz/poptavka) jednoduchého formuláře informace o akci a do několika hodin bude mít nevěsta s ženichem cenovou nabídku na e-mailu.

 

10. Kam se ubíráte v budoucnu? Je ještě prostor pro růst?

Máme radost, že můžeme fotit nejen na nejrůznějších svatbách, jak malých, komorních, tak i velkých, ale i na akcích jako Ples VUT, což je největší ples v Česku, pro různé velké společnosti nebo na zajímavých místech jako např. Národní muzeum v Praze. Jak jsem říkal již ze začátku, neustále něco nového zkoušíme a realizujeme, takže prostor pro růst určitě je. Zrovna mám v hlavě jeden větší nápad, který bych moc rád zrealizoval.

 

 foticibedynka-3

 

Mockrát děkuji za všechny odpovědi ☺

 

Zpět do obchodu